Vi söker energi- och miljökonsulter

Marklund Solutions AB är ett energi- och miljökonsultföretag med mycket spetskompetens. Företaget startades i Västerås under våren 2014 med tre anställda. Nu är vi 13 anställda och vi växer så det knakar. Våra ambitioner är att fortsätta växa och fortsätta hjälpa kunder att lösa komplexa problem. Vi genomför nu även en stor satsning på utbildningar för drifttekniker. Därför söker vi fler personer som vill bli en del av ett skönt gäng med placering i Västerås eller Halmstad.

Vad gör vi?

Vi är specialister på allt från komplexa energisystem, förbränning, handelssystem och miljölagstiftning till datahantering, rapportering och utvärdering. Våra kunder är främst anläggningar som framställer energi genom förbränning. Andra exempel på kunder är yrkeshögskolor, myndigheter och större industrier. Våra tjänster omfattar allt från förprojektering, upphandling, projektering och idrifttagning av projekt till löpande uppföljning, optimering och rapportering till myndigheter. Vi hjälper till inom ett brett spektra med fokus på förbättring av våra kunders anläggningar och ekonomi.
Våra kunder sätter stort värde på vår förmåga att med kloka lösningar hjälpa till med knepiga frågor. Ibland har kunden helt enkelt inte tid att lösa en uppgift själv, då hjälper vi kunden att lösa uppgiften så att vardagen hinns med och blir enklare. Uppdragen löser vi i nära samarbete med kunden, vilket ger starka relationer.

Hur är det att jobba hos Marklund Solutions?

Hos oss påverkar man i allra högsta grad sin egen utveckling och hur uppdragen ska genomföras. Du planerar din arbetsdag på egen hand med stöd av kollegorna. Vårt ledarskap genomsyras av att de anställda ska stortrivas hos oss för att de ska kunna utvecklas och vara kreativa. Det är A och O för att vi ska vara ett livskraftigt och växande företag.

Vilka söker vi?

Energi och miljökonsulter

Placeringsort: Västerås eller Halmstad
Arbetstid: Heltid, dagtid vardagar

Dina uppdrag som speglar din kompetens och egenskaper, men då och då får du hoppa in i uppdrag jämsides en kollega som innebär att du lär dig något nytt. Eftersom vi ser att behovet av våra tjänster ökar och utvecklas är vi alltid öppna för att få kontakt med intresserade som vill jobba hos oss.

Du som söker till oss har

• ingenjörskompetens inom energi, miljö eller kemi
• B-körkort – för att kunna utföra dina uppdrag runt om i Sverige
• gärna erfarenhet av energibranschen – då blir vi jätteglada om du söker till oss
• goda kunskaper i Word och Excel samt övergripande förståelse för olika typer program
Utöver din teoretiska kompetens och erfarenhet, är det viktigt att du
• gillar problemlösning och inspireras av att lära dig nytt
• kan utrycka dig väl i tal och skrift – det språk vi använder oss av i kommunikationen med våra kunder är svenska och ibland engelska
• förstår värdet av och arbetar för goda relationer med kollegor, uppdragsgivare och andra kontaktpersoner

Vad erbjuder vi?

Du får en chef som inte är chef utan en mentor. För oss är det viktigt att ditt liv är i balans, så behöver du ibland jobba hemma eller på annan ort går det bra att sköta jobbet på distans. Vi genomför ofta internutbildningar för att vi ska hålla varandra uppdaterade inom varandras kompetensområden. Då och då deltar du också på konferenser eller externa utbildningar. Ett par gånger per år försöker vi hitta på något skoj som inte har med jobbet att göra, det händer också att någon i gänget drar igång en spontan After Work.


Hos oss får du:
• tillsvidareanställning på vårt kontor i Västerås eller Halmstad, provanställning kan komma att tillämpas
• friskvårdsbidrag
• flextid
• månadslön med bonussystem
• pensionsavsättning, semester m m enligt avtal
Framförallt får du jobba med ett störtskönt gäng kollegor. Hälsa på så får du se!

Blev du nyfiken?

Hoppas det! Kontakta i så fall vår kontorschef Helen Dömstedt 021-40 40 52, helen.domstedt@m-solutions.se
Ansökan skickas till: info@m-solutions.se