Programvaror

Vi på Marklund Solutions arbetar hela tiden med att försöka förutsäga marknadens och våra kunders behov. Därmed händer det titt som tätt, när Microsoft Excel och liknande hjälpmedel inte räcker till, att vi utvecklar våra egna programvaror för att handskas med lite mer komplicerade problem.

FENIX

3 februari 2015 släppte vi Fenix! Det ultimata verktyget för dig som vill undersöka och få förståelse för hela processen  ”från bränsleinmatning till skorsten”. Med några få indata som effekt, O2-halt och bränsletyp kan du få en god bild över hur din förbränning ser ut och vad som släpps ut genom skorstenen.

De flesta som arbetar med pannor stöter då och då på behovet av att göra beräkningar och simuleringar på olika förhållanden. Där upptäcker de flesta att det krävs oerhört många beräkningar, vilket gör att det lätt blir fel. Eller så har kanske excelarket har blivit så snårigt att det inte längre går att felsöka. Med Fenix slipper du dessa problem och kan snabbt och enkelt få svar på dina frågor.

Fenix fungerar i 7 dagar utan licens. Dock krävs internetuppkoppling vid installation och aktivering av licensen. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och uppdateringar till programmet för att hela tiden göra upplevelsen bättre och kunna erbjuda nya funktioner. Uppdateringar skickas automatiskt ut till programmet, där du som användare kan välja att utföra uppdateringen.

Pris: 9 500 kr exkl moms för den första licensen. Vidare gäller 4 750 kr exkl moms per licens.
Prenumeration*: 1 995 kr/år exkl moms per licens.
*Prenumerationen är en tilläggstjänst till din licens. I prenumerationen ingår fria uppdateringar av programvaran samt fri support vardagar 8-16.

För nedladdning av programmet, fyll i följande formulär så skickas en länk till nedladdning via e-post.

Nedladdning av Fenix

För beställning av licens och eventuell prenumeration till programvaran, fyll i följande formulär så skickas licensen ut via e-post inom 2 arbetsdagar.

Beställning av Fenix


Ni som inte kan beställa via vårt formulär eller har frågor om nedladdning, installation, prenumeration eller övrigt, kontakta Patrik Marklund på 021-40 40 51 eller patrik.marklund@m-solutions.se.

 

 

Allmänna villkor